ÖĞRENCİLERİMİZ RAMAZAN AYINDA HATİMLE TERAVİH KILDIRIYOR MUKABELE OKUYOR

Bütün okullar tatile girdi. Akyurt Hafızlık Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise ramazan ayı sonuna kadar mukabele ve hatim ile teravihlerle eğitimlerine devam ediyor.

Akyurt Hafızlık Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi eğitim öğretime bu yıl başlayan yeni bir okul, okulun amacı hafız öğrencilerin hafızlık tekrarını devam ettirmek ve onları Arapça dil alanında da en güzel şekilde yetiştirmek. Hafızlık tekrar eğitimini okul paydaşlarından olan Akyurt Müftülüğü  15 Temmuz Şehitleri Ehl-i Beyt Kur’an Kursu tarafından gerçekleştiriliyor. Arapça dil eğitimi ise alanında uzman bir ekipçe sürdürülüyor.

Akyurt Hafızlık Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ankara İl Müftülüğü işbirliği ile hafız öğrenciler Ankara’nın çeşitli camiilerinde uygulamalı mesleki çalışma yapıyor.  60 hafız öğrenci mukabele okumakta, 20 hafız öğrenci de hatim ile teravih kıldırmaktadır.

Hafız öğrenciler; Akyurt Müftülüğü 15 Temmuz Şehitleri Ehl-i Beyt Kur’an Kursu ve Ata Sporları Vakfı tarafından tahsis edilen servislerle görev yaptıkları camiilere bırakılmakta ve tekrar alınmaktadır.  Hafız öğrenciler Ramazan Bayramı ile birlikte tatile girecekler.

13-06-201713-06-201713-06-201713-06-2017